Úvodní stránka » O Hospodském zpravodaji

O Hospodském zpravodaji

Hospodský zpravodaj přináší hodnocení restaurací, hospod, kaváren, vináren a vůbec putyk všech druhů a kvalit. Znáš nějaký dobrý podnik, který bys rád doporučil ostatním? Chceš před nějakou hrůzu návštěvníky varovat? Toto je to pravé místo, kde tak můžeš učinit.

Hospodský zpravodaj můžeš používat dvěma způsoby: coby běžný čtenář zde najdeš informace o tom, kde se dá dobře jíst a pít. Můžeš ale jít dál a stát se sám zpravodajem. Poděl se s ostatními o informace, které je můžou nalákat na dobrý kulinářský zážitek či ochránit před bolením břicha.

Recenze můžeš řadit podle nejrůznějších kategorií, je k dispozici textové vyhledávání a kromě toho je možné recenze najít i přímo na interaktivní mapě, takže stačí se mrknout, co se nachází v nejbližším okolí a vyrazit. Recenze ostaních můžeš dle libosti komentovat, vyjadřovat své názory v anketách atd.

Kromě klasických recenzí je na stránkách i blog. Sem tam se v něm objeví nějaký ten článek týkající se hospod a kvality pohostinství obecně. Najdeš tu také odkazy na konkureční weby. Pokud svou oblíbenou nálevnu nenajdeš tu, najdeš kontakt někde u kolegů.

A vůbec, dosti slov a raději vzhůru do barů, náleven, pivnic, grilů a jiných míst, kde je člověku fajn. Pokud si ovšem chceš přečíst o Hospodském zpravodaji a jeho historii víc, vzhůru do toho:

Vyhledávání

Přihlášení

Anketa

Dnešní otázka je možná složitá, co se debaty okolo ní týká, ale jednoduchá zněním: Má stát zakázat kouření v restauracích nebo nechat být tak, jak je to dnes?

Počet hlasujících: 1251

Zápisník

Dvakrát na téma voda

Přidáno: 20. únor 2014 - Pojďme se podívat na téma, které se v poslední době celkem často probírá v nejrůznějších médiích, na sociálníc…

Prokletí dobrého vaření

Přidáno: 13. květen 2013 - Budete-li sledovat kuchařské kanály, chodit do dobrých podniků, vařit z čerstvých surovin bez náhražek a umělo…

Pro čtečky

Chceš-li mít přehled o novinkách na tomto webu, přidej si nás do čtečky.

Sdílejte na sociálních sítích