Úvodní stránka » Něco navíc » Hospodský zápisník

Hospodský zápisník

Dvakrát na téma voda

Přidáno: 20. únor 2014 - Pojďme se podívat na téma, které se v poslední době celkem často probírá v nejrůznějších médiích, na sociálních sítích a dokonce i na půdě zákonodárných sborů: a totiž na to, co a …

Prokletí dobrého vaření

Přidáno: 13. květen 2013 - Budete-li sledovat kuchařské kanály, chodit do dobrých podniků, vařit z čerstvých surovin bez náhražek a umělohmotných dochucovadel a nedejbože šířit kolem sebe osvětu, riskujete v…

Hospodský zpravodaj mobilní

Přidáno: 1. květen 2013 - Tu o kovářově kobyle jistě znáte. Ale i kovář se občas vypne k výjimečnému výkonu a kobylu okove. I já jsem okoval Hospodský zpravoadaj - a opatřil jej mobilní verzí.

Bílá zelňačka s vejcem

Přidáno: 8. duben 2013 - Zelňačku mám rád v mnoha jejích podobách, ovšem tento recept mi chutná asi nejvíc. Navíc určitě neuškodí, že jde současně o verzi patrně nejjednodušší.

Kouřit nebo nekouřit? To je oč tu (ne)běží

Přidáno: 4. březen 2011 - Česká republika se pomalu ale jistě stává jednou z mála zemí, která se ke kouření v restauracích, klubech a hospodách staví poměrně benevolentně. Na první pohled to může vypadat ja…

Záchodky v českých hospodách - občas k pos...

Přidáno: 23. červenec 2010 - Jak uvést dnešní téma a nesklouznout k laciným vtipům. Pokusům o humor jsem se nakonec rozhodl raději vyhnout z toho prostého důvodu, že mě sice napadlo ledacos, ale nic co by bylo…

Prostřeno. Ha...

Přidáno: 7. květen 2010 - Prima se poslední dobou věnuje gastronomii ve velkém - Ano, šéfe!, S Italem v kuchyni a k teď tomu ještě Prostřeno. Opravdu zajímavá sonda do české společnosti.

Chilli con carne

Chilli con carne

Přidáno: 3. květen 2010 - Podělím se s Vámi o jeden recept, který jsem kdysi našel na internetu, ale sám jsem si ho trochu odladil a dotáhl. Každý tohle jídlo připravuje trochu jinak, ale myslím, že tato ve…

Umravněte RRTV

Přidáno: 16. duben 2010 - Nechci vytvářet dojem, že se tyto stránky stávají fanklubem nebo diskuzním fórem na téma Ano, šéfe!, ale toto si komentář prostě zaslouží. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání …

Obhajoba smažáku

Přidáno: 15. duben 2010 - Není žádným tajemstvím, že patřím mezi pravidelné diváky pořadu Ano, šéfe! a jsem velkým fanouškem osvěty, kterou pan Pohlreich šíří. Přesto si dnes dovolím pokus o malou rehabilit…

Dvakrát na téma voda

Přidáno: 20. únor 2014 - Pojďme se podívat na téma, které se v poslední době celkem často probírá v nejrůznějších médiích, na sociálních sítích a dokonce i na půdě zákonodárných sborů: a totiž na to, co a za kolik bychom měli pít v restauracích,…

Prokletí dobrého vaření

Přidáno: 13. květen 2013 - Budete-li sledovat kuchařské kanály, chodit do dobrých podniků, vařit z čerstvých surovin bez náhražek a umělohmotných dochucovadel a nedejbože šířit kolem sebe osvětu, riskujete velice, že se po čase nikde pořádně nenaj…

Hospodský zpravodaj mobilní

Přidáno: 1. květen 2013 - Tu o kovářově kobyle jistě znáte. Ale i kovář se občas vypne k výjimečnému výkonu a kobylu okove. I já jsem okoval Hospodský zpravoadaj - a opatřil jej mobilní verzí.

Bílá zelňačka s vejcem

Přidáno: 8. duben 2013 - Zelňačku mám rád v mnoha jejích podobách, ovšem tento recept mi chutná asi nejvíc. Navíc určitě neuškodí, že jde současně o verzi patrně nejjednodušší.

Kouřit nebo nekouřit? To je oč tu (ne)běží

Přidáno: 4. březen 2011 - Česká republika se pomalu ale jistě stává jednou z mála zemí, která se ke kouření v restauracích, klubech a hospodách staví poměrně benevolentně. Na první pohled to může vypadat jako akt zavrženíhodný a zpátečnický. Ale …

Záchodky v českých hospodách - občas k pos...

Přidáno: 23. červenec 2010 - Jak uvést dnešní téma a nesklouznout k laciným vtipům. Pokusům o humor jsem se nakonec rozhodl raději vyhnout z toho prostého důvodu, že mě sice napadlo ledacos, ale nic co by bylo aspoň trochu na úrovni. Každopádně téma…

Prostřeno. Ha...

Přidáno: 7. květen 2010 - Prima se poslední dobou věnuje gastronomii ve velkém - Ano, šéfe!, S Italem v kuchyni a k teď tomu ještě Prostřeno. Opravdu zajímavá sonda do české společnosti.

Chilli con carne

Chilli con carne

Přidáno: 3. květen 2010 - Podělím se s Vámi o jeden recept, který jsem kdysi našel na internetu, ale sám jsem si ho trochu odladil a dotáhl. Každý tohle jídlo připravuje trochu jinak, ale myslím, že tato verze by Vám mohla přirůst k srdci. Tak do…

Umravněte RRTV

Přidáno: 16. duben 2010 - Nechci vytvářet dojem, že se tyto stránky stávají fanklubem nebo diskuzním fórem na téma Ano, šéfe!, ale toto si komentář prostě zaslouží. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání se opět vytáhla. A omlouvám se, že tento…

Obhajoba smažáku

Přidáno: 15. duben 2010 - Není žádným tajemstvím, že patřím mezi pravidelné diváky pořadu Ano, šéfe! a jsem velkým fanouškem osvěty, kterou pan Pohlreich šíří. Přesto si dnes dovolím pokus o malou rehabilitaci jím často kritizované a vysmívané po…

Vyhledávání

Přihlášení

Anketa

Dnešní otázka je možná složitá, co se debaty okolo ní týká, ale jednoduchá zněním: Má stát zakázat kouření v restauracích nebo nechat být tak, jak je to dnes?

Počet hlasujících: 1251

Zápisník

Dvakrát na téma voda

Přidáno: 20. únor 2014 - Pojďme se podívat na téma, které se v poslední době celkem často probírá v nejrůznějších médiích, na sociálníc…

Prokletí dobrého vaření

Přidáno: 13. květen 2013 - Budete-li sledovat kuchařské kanály, chodit do dobrých podniků, vařit z čerstvých surovin bez náhražek a umělo…

Pro čtečky

Chceš-li mít přehled o novinkách na tomto webu, přidej si nás do čtečky.

Sdílejte na sociálních sítích